Komposition

Vi arbejder med tonaliteter og harmonik. Skæve taktarter og rytmiske forskydninger. Du tilegner dig virkemidler, så du kan bestemme om din musik skal tale til lytterens intellekt, følelser eller krop.

Du komponerer alene og sammen med andre. Kompositionerne bliver til små performances i øvelokalet og koncerter ud af huset.

Elektronik i Musik

Man skal ikke have nogen viden om software og hardware for at starte på dette hold, men man skal have stor lyst til at arbejde med det. Vi kommer igennem alle de grundlæggende synthesizer- og sampleteknikker og lærer at sequence.

Fokus er på, hvordan elektronikken kan komplementere dit spil og din sang i bandsammenhæng. Og vi tager udgangspunkt i, at de iPad apps og det udstyr, vi bruger, inspirerer dig og fungerer intuitivt på scenen.

Klik for at komme tilbage.

Sammenspil

Vi tager udgangspunkt i jazzens nysgerrighed. Du skal have lyst til at eksperimentere og skabe ny musik. Være åben i nuet, og trives i både faste rammer og improvisation.


Udstyr og instrumenter

Disclaimer: Man kan ikke søge ind på trommer, percussion og andre instrumenter, som ikke kan 'holdes inde i en hovedtelefon'.

Man skal medbringe sit eget instrument, en iPad og en hovedtelefon, og forvente en udgift på ca. kr. 500 til apps. Den ældste iPad, som er hurtig nok til brug i undervisningen, er en 'Air 2' fra 2014. Disse kan købes brugt for ca. kr. 1000.

Guitarister og bassister skal have en effektmaskine/pedal, der kan gå direkte i en mixer.

Sangere og blæsere får på et tidspunkt i forløbet brug for en effekt eller et lydkort. Messingblæsere skal have Yamaha Silent Brass eller lignende løsning. Træblæsere en Akai EWI e.l.

Trommemaskiner, pedaler, synther, midi-keyboards er velkomne.