Praktiske oplysninger

Kurset er et fuldtidsstudium. Vi har en vekselvirkning mellem skemalagt undervisning, tilstillede opgaver og egen øvning. Hvert kursus afsluttes med en turné til Tyskland.

Skolens kursusforløb er halvårlige med opstart i januar og august. Vi modtager helst tilmeldinger før 1. juni (til efterårssemestret) og 1. december (til forårssemestret).

Optagelsesprøve

Inden start på skolen skal du til en samtale/optagelsesprøve. Hensigten med denne prøve er at få skabt nogle hold, hvor elevernes niveauforskelle ikke er større end, at undervisningen kan fungere optimalt.

Hele prøven tager ca. 1,5 time.

Optagelsesprøver/samtaler til efteråret kommer til at ligge i uge 24, 25 eller 26, og optagelsesprøver/samtaler til foråret kommer til at ligge i uge 50 eller 51.

Hvis du er interesseret, så udfyld tilmeldingen.

Læs mere om prøven her.

Priser

Prisen for et forløb (januar- juni eller august - december) afhænger af din alder, bopæl og hvad du lever af. Prisen er inklusiv afsluttende turné til Tyskland.

Hvis du er mellem 17 og 24 år, bor i Århus Kommune er prisen 8.500 kroner.

Hvis du er under 17 eller over 24 år og bor i Århus Kommune er prisen 13.000 kroner.

Hvis du bor udenfor Århus Kommune er prisen 18.000 kroner.

Hvis du er på kontanthjælp, uddannelseshjælp, dagpenge eller anden offentlig forsørgelse kan du tilmelde dig, såfremt din sagsbehandler bevilger et ophold. Du skal selv tage kontakt til sagsbehandler, som herefter skal tage kontakt til skolens kontor (86196822 / info@bhs.dk). Det er udelukkende din sagsbehandler, der kan træffe afgørelse om eventuel bevilling.

Er du i tvivl om noget omkring priser og betaling, kan du kontakte vores kontor.